Sociální sítě:

O mně

me
NĚCO MÁLO ZE ŽIVOTA

Antonín Ulman

Od dětství jsem se zajímal o technologie a budoucnost. Na střední škole jsem se poprvé setkal s tvorbou webových stránek, ale nezaujala mě zvlášť. Teprve na vysoké škole jsem si uvědomil, čemu bych se chtěl věnovat. Nicméně jsem přesvědčen, že pro úspěšné působení v oboru není vysokoškolské vzdělání nutné, i když jsem ho sám dokončil.

Na začátku jsem se zajímal především o grafický design, ale s postupem času jsem propojil všechny své zájmy do jednoho celku a nyní dokážu poskytnout hotový produkt od vizitek až po webové prezentace.

Spolupráce se mnou? Dává to smysl.

Jsem freelancer, ne žádný korp

Budete komunikovat s člověkem, který má Váš projekt na starost. Nejsem továrna na kopie, snažím se vždy do svého projektu otisknout přednosti, za které sám osobně ručím. Každy projekt je jiný a proto by měl být sám o sobě jedinečný.

Léta zkušeností mluví za vše

Již dlouhodobě se věnuji grafice a webovým projektům, proto se mnou neprohrajete.

Nebuďte svázaní

Nebuďte svázaní nesmyslnými smlouvami o udržitelnosti a přitom Vaše webová prezentace bude, jak z doby kamenné. Je čas na změnu dát Vaší prezentaci ve virtuálním prostředí nový dech a kreativitu, která prodává.

Jednorázová platba za web?

Rozjíždíte podnikání a nemáte po ruce 30 a více tisíc na nové webové stránky? Nevadí, mám pro Vás řešení paušálních poplatků, kdy se nemusíte o nic starat, pokud chcete být viděni ve virtuální prostředí.

Spolupráce s dalšími partnery

Hodně projektů zvládnu sám, tím si ohlídám výslednou kvalitu. Nicméně v případě nutnosti se mám na koho obrátit.

Dejte nám vědět

Chcete se na něco zeptat?

Dnešní doba nám dává možnosti, jak společně
pracovat i na dlouhé vzdálenosti.